Blog

Φόρμες για άδειες έρευνας, φωτογράφησης / κινηματογράφησης

Εκδόθηκαν από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ) οι φόρμες υποβολής αιτήσεων για άδειες ερευνών και φωτογράφησης / κινηματογράφησης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν και να χρησιμοποιήσουν τις φόρμες αυτές στο site του Φορέα Διαχείρισης στο menu «Επικοινωνία». Επιπλέον, διατίθεται και η ενημερωτική εγκύκλιος για την διαδικασία υποβολής.

Επισημαίνεται ότι ο ενδιαφερόμενος που επιθυμεί να πραγματοποιήσει εργασίες έρευνας ή φωτογράφησης / κινηματογράφησης εντός του Εθνικού Πάρκου Δάσους Δαδιάς – Λευκίμης – Σουφλίου θα πρέπει να αποστείλει συμπληρωμένη την αντίστοιχη φόρμα στο email του Φορέα Διαχείρισης (info@dadia-np.gr), καθώς θα πρέπει να προηγηθεί η γνωμοδότηση του, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία έκδοσης της άδειας από το ΥΠΕΝ.

Για λόγους καλύτερης επόπτευσης και παρακολούθησης των διαδικασιών έρευνας, φωτογράφησης/κινηματογράφησης οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να συμπληρώνουν και την αντίστοιχη 2η φόρμα την οποία θα επισυνάπτουν στην αίτηση τους προς τον Φορέα Διαχείρισης.