Blog

Συνοπτικός Διαγωνισμός για την Παρακολούθηση Ημερόβιων και Νυκτόβιων Αρπακτικών Πουλιών

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Δάσους Δαδιάς-Λευκίμης-Σουφλίου έχοντας υπόψιν την κείμενη νομοθεσία και τις κατ΄ εξουσιοδότηση αυτής εκδοθείσες κανονιστικές πράξεις, όπως ισχύουν, προβαίνει σε συνοπτικό διαγωνισμό για την παρακολούθηση ημερόβιων και νυκτόβιων αρπακτικών πουλιών, με κριτήριο την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής και μέχρι του ποσού των εξήντα χιλιάδων ευρώ (60.000,00€) συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Η παρούσα δαπάνη χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων σε βάρος του 2019ΣΕ27510008. Τα προς προμήθεια αντικείμενα κατατάσσονται στους ακόλουθους κωδικούς του Κοινού Λεξιλογίου δημοσίων συμβάσεων (CPV): 90711500.

Αντικείμενο της σύμβασης  είναι η παρακολούθηση των ημερόβιων και νυκτόβιων αναπαραγόμενων αρπακτικών πουλιών στην περιοχή του Εθνικού Πάρκου Δάσους Δαδιάς-Λευκίμης-Σουφλίου. Στόχος του έργου είναι η αποτύπωση του μεγέθους και της κατανομής των υφιστάμενων πληθυσμών των υπό παρακολούθηση ειδών.  Ο κωδικός NUTS για τον τόπο εκτέλεσης της σύμβασης είναι EL511.

Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε 14 μήνες

Η σύμβαση περιλαμβάνεται στο υποέργο Νο 1 της Πράξης : «Επιχορήγηση του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Δάσους Δαδιάς-Λευκίμης-Σουφλίου για δράσεις διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών, ειδών και οικοτόπων» η οποία έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη» με βάση την απόφαση ένταξης με αρ. πρωτ. οικ.ΕΥΔ/ΕΠ ΥΜΕΠΕΡΑΑ 3160/04-04-2019 της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Τομεακών ΕΠ του ΕΤΠΑ και ΤΣ και έχει λάβει κωδικό MIS 5033258. Η παρούσα σύμβαση χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ταμείο Συνοχής) και από εθνικούς πόρους μέσω του ΠΔΕ.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί με την ανοιχτή διαδικασία του συνοπτικού διαγωνισμού του άρθρου 117 του ν. 4412/2016.

Οι οικονομικοί φορείς που συμμετέχουν στη διαδικασία σύναψης της παρούσας σύμβασης απαιτείται να ασκούν δραστηριότητα συναφή με το αντικείμενο της σύμβασης και να διαθέτουν κατάλληλη τεχνική και επαγγελματική ικανότητα, σύμφωνα με τα όσα  περιγράφονται στο τεύχος της διακήρυξης. 

Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η 21η Ιανουαρίου 2020 και ώρα 10:00.

Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει από την αρμόδια επιτροπή ανάθεσης διαγωνισμών θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 11.00 μ.μ., στα γραφεία του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Δάσους Δαδιάς – Λευκίμης – Σουφλίου στην Δαδιά, Δήμου Σουφλίου, Νομού Έβρου Τ.Κ. 68400 (Πληροφορίες: Σ. Ζακκάκ). Οι γενικοί και ειδικοί όροι του διαγωνισμού περιγράφονται αναλυτικά στο τεύχος της διακήρυξης (ΑΔΑΜ 19PROC006036848).