Blog

Δελτίο Τύπου Θέμα: Επίσκεψη του Γενικού Διευθυντή του Ο.ΦΥ.ΠΕ.ΚΑ. κ. Μητσόπουλου στον Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Δάσους Δαδιάς-Λευκίμης-Σουφλίου

Την Τρίτη 28/09/2021 επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του Φορέα Διαχείρισης ο Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής κύριος Ιωάννης Μητσόπουλος. Ο Γενικός Διευθυντής συνομίλησε με το προσωπικό του Φορέα Διαχείρισης και το ενημέρωσε σχετικά με την επικείμενη μετάβαση των Φορέων Διαχείρισης στον Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α. και τις σχεδιαζόμενες δράσεις για την καλύτερη διαχείριση και παρακολούθηση των προστατευόμενων περιοχών. Επίσης αναφέρθηκαν επιμέρους διοικητικά και διαχειριστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Φορέας Διαχείρισης και συζητήθηκαν προτάσεις για την επίλυση τους με σκοπό την βέλτιστη λειτουργία του. Κατόπιν, ο κ. Μητσόπουλος ξεναγήθηκε στο παρατηρητήριο αρπακτικών πουλιών και ενημερώθηκε για την σπάνια ορνιθοπανίδα και την πλούσια βιοποικιλότητα του Εθνικού Πάρκου.

Ευχαριστούμε θερμά την διοίκηση του Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α. για αυτή την συνάντηση και ευελπιστούμε σε μία δυναμική αρχή του νέου σχήματος των Μονάδων Διαχείρισης του Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α.